CYKLON

En side om En Engelsksetter og mye mer

Valper Født 1 April 2010 (Siste oppdatering nederst)

Parring gjennomført mellom:

 Lilo reg.nr: 15410/06 og Rocos Kaivo reg.nr: 11692/99 

 

 

 Dette er den heldige gutten :) 

De første møtene

DANS 

 

 Litt forsiktig

 

 

Paring

Den 2 Februar hadde vi en vellykket parring mellom Lilo Og Kaivo. Så nå er d bare å krysse fingrene for at det er babyer i magen :) D vil altså si at hun har termin den 6 April.

5 Uker

Nå er det gått fem uker siden Lilo ble parret, og det begynner å bli ganske tydelig at hun er drektig. Hun er blitt en mattyv av rang. Men selv om hun siser alt hun kommer over er hun ikke blitt tykk. Hun har fått STORE brystvorter og begynner å bli stram og forstørret i buken. Så nå krysser vi alt vi har for at dette skal gå bra. Hun er også blitt litt slapp, å går fot som regel når vi er ute. Og det er ikke likt Lilo i det hele tatt. Jeg er begynt å glede meg ;)

 

7 Uker

Nå er Lilo 7 Uker drektig og jeg begynner å kjenne valpene beveger seg i magen. De er av og til så aktive at jeg kan se det bølger i skinnet til Lilo når hun ligger på siden.

Vi har fått laget valpekasse, å nå gjenstår bare å rydde unna sånn at ho mor kan begynne å ligge i lag med ;) VI GLEDER OSS

FØR:

ETTER:

 

Valping

31 Mars begynte Lilo å bli rastløs og uggen i magen. Temperaturen var helt nede i 35,9 grader ør den steg klokka 03:30 på morgenen 1 April.

Klokka 05:07 Kom første valpen, ei Tispe på 226 gram. Med svarte tegninger.                     Klokka 05:50 Kom nr to, En hanne på 223 gram. Med ett lyst og ett svart øre.                     Klokka 06:20 Kom nr tre, Ei tispe på 250 gram. Med en markert svart flekk over øyet.    Klokka 07:35 Kom nr fire, En hanne på 270 gram. Helt lys.                                                      Klokka 08:37 Kom nr fem, Ei tispe på 226 gram. Med svarte flekker på øynene.                 Klokka 09:16 Kom nr seks, En hanne på 211 gram. Med brune tegninger.                            Klokka 12:23 Kom nr sju, En hanne på 211 gram. Helt lys.

Rolig etter valping

Jentene fra venstre til høyre nr 3, 5 og 1

To av guttene fra venstre til høyre nr 7 og 2. Nr 2 er tricolor.

To av guttene fra venstre til høyre nr 6 og 4.

 

Øynene åpnes

Første som kikka på meg var Nr 6. Populært kalt Bruno

Valpene 2 og ei halv uke

Tispe og nr 1 

 

Hanne og nr 2 

Tispe og nr 3 

 

Hanne og nr 4

 

Tispe og nr 5 

Hanne og nr 6 

 

Hanne og nr 7 

 Nå er de begynt å kravle litt rundt, og øver seg mye på å gå :) Veldig moro å se på når de kravler rundt på golvet. Lilo blir litt bekymra, men det går veldig bra. Håper alle får seg ett godt hjem.

Mat og Kos ;)

4 Uker

 BEGYNNER Å BLI DÅRLIG PLASS PÅ PUPPEN alle sammen er over 2 kilo nå.

Nå er valpene blitt 4 uker å de har fått fart på beina. Vi begynner å legge merke til forskjeller i temperament. Vi har gitt de små kjælenavn bare for å holde de fra hverandre. Nr 1 kalles for Deilig, for hun er så søt og snill. Nr 2 Kaller vi for Teddy for han er litt tjukk å veeldig kosete. Nr 3 kalles for Lisjlo siden hun er lik sin mor både i utseende og i tillegg er hun like tøff i trynet som mamma ;) Nr 4 Kalles Tott siden han er speilvendt av nr 7 som kalles Knoll. Disse to henger i lag, Leker i lag og sover stort sett i lag. Nr 5 Kaller vi Storm selv om det er ett typisk guttenavn, hun har en tendens til å dukke opp på de mest usannsynlig steder. Nr 6 Kalles Bruno siden han har ett så vakkert hode med jevne brune tegninger. Så nå lurer jeg på hva som blir navnet deres tilslutt :)

HALOOOO jeg kan prate akkurat som en Engelsksetter skal ;)

 

Den som sover synder ikke ( Deilig og Bruno) ;)

5 Uker

Nå er valpene blitt 5 uker allerede å tre av de seks som er til salgs har funnet nye eiere. De springer overalt nå, og de siste to dagene har de fått være ute på altanen for å lufte seg. De synes alt er spennende og tygger på alt, det beste de vet er TÆR ;)

De tre som er igjen er Trico, Bruno og Knoll. Håper jeg finner noen supre folk som vil ha dem. Trico er matvraket i flokken, og han er nok litt større enn de andre. Knoll er en tøffing som er mye å snuser rundt omkring. Bruno er en avbalansert herre, men han tar løs av og til han også.

Vi skal ta alle med på kjøretur i morgen hvis været holder seg. Da skal vi dra på besøk til Neverdal. For der er det fint og tørt så da kan de få prøve seg på gress.

Nettene er stille her også nå, de sover stort sett hele natten nå. Har satt inn ett bur som Lilo bruker i bilen til dem, og de fleste velger å sove der når det er natt.

Kjøretur

Veldig avslappet i Bilen

UTE Å HÆRJE ;)